Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Átadták a Szent Sebestyén Parkot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 12.
A felsővárosi Szent Sebestyén-templomban tartott vasárnapi szentmise után került sor a felújított Szent Sebestyén Park felavatására. A ligetben egyedi térbútorok, juhar- és hársfák, pompás virágok várják a sétára, beszélgetésre vágyó lakókat. A közösséget dr. Cser-Palkovics András polgármester és Földi Zoltán önkormányzati képviselő köszöntötték, a teret Nyárai-Horváth István plébános áldotta meg.
Tovább...
 
Internetes kártevőháború Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 12.
ImageFertőzött weboldalak, számítógép, laptop, tablet, okostelefon, zsarolóvírusok, amelyek világszerte milliókat érintenek. Globális támadás, aminek elsődleges célpontja a cégek, kormányzati szervek rendszerei, szerverei, de bizony a privát szférába is erőteljesen beférkőztek az egyre kifinomultabb kártevők.
Tovább...
 
Különleges kiállításon mutatkoznak be az autista alkotók Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Nóra   
2017. június 12.
Az autizmussal különleges módon foglalkozó kiállítás nyílik júniusban. A tárlat olyan kortárs művekből válogat, amelyek karakterében megjelennek azok a jellegzetességek, amelyek az autizmus sajátjai is. A június 12-től látogatható kiállításon 8 autizmussal élő fiatal alkotó munkái is megtekinthetőek. A kiállításon résztvevő autizmussal élő alkotók az Autistic Art Alapítvány művészeti programjának keretében alkotnak.
Tovább...
 
Felavatják a Szent Sebestyén Parkot Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 10.
A város polgármestere és a körzet önkormányzati képviselője mond beszédet a június 11-én, vasárnap délelőtt felavatásra kerülő Szent Sebestyén Parkban. A felsővárosi templom előtti teret Nyárai-Horváth István plébános áldja meg a 10 órakor kezdődő szentmise után.
Tovább...
 
Felavatták Labre Szent Benedek szobrát Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. június 10.
A Kríziskezelő Központ fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Ennek alkalmából avatták fel Labre Szent Benedek, a hajléktalanok és csavargók védőszentjének fából kifaragott szobrát. A Nappali Szolgáltató Centrum udvarán Spányi Antal megyés püspök áldotta meg az alkotást, a jubiláló intézményt dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte. Egy új, a mindennapi munkát segítő gépjármű átadására is sor került.
Tovább...
 
Polgármesteri Elismerő Emlékérem Csáder Dezsőnek Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. június 10.
ImageA Városházán köszöntötték pénteken délelőtt Csáder Dezsőt, az Alba Volán SC leköszönő elnökét. A sportvezető több évtized után vonul vissza, tevékenységét dr. Cser-Palkovics András Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg a város közössége nevében.
Tovább...
 
28 millió forintos beruházás valósul meg Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Enikő, Fraller Ildikó   
2017. június 10.
Image2017-ben a 8. számú Bölcsőde és a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodájának a felújításával folytatódik a KÉPES program a helyi cégek és Székesfehérvár Önkormányzata összefogásában.A felajánlott 14 millió forintot a város megduplázza, és a Városgondnokság által elvégzett munka díját is finanszírozza.
Tovább...
 
Térfigyelő kamera a bűnelkövetők elfogására Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 10.
ImageA Székesfehérvári Közterület-felügyelet azonosította be, majd fogta el azt a két férfit és egy nőt, akik június 6-án este kifosztottak egy védekezésre képtelen férfit a Piac téren. A három gyanúsított jelenleg bűnügyi őrizetben van, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.
Tovább...
 
Székesfehérvári és Fejér megyei fejlesztések európai uniós forrásból Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 10.
ImageA magyar gazdasági növekedés ösztönzése céljából létrejött Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) Monitoring Bizottság ülése városunkban zajlott.
Tovább...
 
Egészségnap Börgöndpusztán Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. június 08.
ImageElső alkalommal lesz Egészségnap a Börgöndpusztai Horgász- és Szabadidőparkban, a Humán Szolgáltató Intézet és Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében. A helyszínen megtartott sajtótájékoztatón elhangzott: nemcsak a városrészben élőket, hanem minden fehérvárit szeretettel várnak a szűrővizsgálatokra és egy kellemes sétára Börgöndpusztán.
Tovább...
 
Lángoló autó és beszorult sérült Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. június 08.
Image"Az Ikarus gyár területén két személyautó ütközött, az egyiken egy beszorult sérült van, a másikból kimenekültek, de a gépjármű kigyulladt." - szólt a rádióüzenet, majd két száguldó tűzoltóautó érkezett a helyszínre, és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület tűzoltói megkezdték az oltást és a kimenekítést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11826 - 11836 / 20360